Γνωρίστε μας Καλύτερα

Με σεβασμό στις ανάγκες και τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου, δημιουργήσαμε με απόλυτο επαγγελματισμό ένα χώρο με σύγχρονο ποδιατρικό εξοπλισμό και αυστηρές συνθήκες υγιεινής, όπου με δέουσα προσοχή αντιμετωπίζουμε παθήσεις των κάτω άκρων.

Απώτερος σκοπός μας η ανακούφιση και η διατήρηση της πολύτιμης υγείας των ποδιών. Αξίζει να επισημανθεί πως την αποκλειστική φροντίδα - θεραπεία και παρακολούθηση των ασθενών αναλαμβάνει πτυχιούχος Ποδολόγος με εξειδικευμένες γνώσεις, που λειτουργεί συμβουλευτικά, προληπτικά και θεραπευτικά.

H Θεραπευτική φροντίδα απαιτεί σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους, ξεφεύγοντας από τα ασφαλή και εύκολα όρια του απλού καλλωπισμού, με βασικό στόχο την ανάκτηση της διαταραγμένης υγείας των ποδιών.

Στο “ΙΑΣΜΗ Podology” αντιμετωπίζουμε παθήσεις όπως: διαβητικό πόδι, κάλοι, σκληρύνσεις, ξηροδερμία, υπερκερατώσεις, ραγάδες φτέρνας, μυκητιάσεις, ασθένειες ή εισχώρηση νυχιών στο δέρμα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανώδυνα, αναίμακτα.

Επίσης αντιμετωπίζουμε κληρονομικές ή επίκτητες δυσμορφίες δακτύλων και πέλματος, όπως : κότσι, πτώση μεταταρσίου, άκανθα φτέρνας,με τη βοήθεια ειδικών ορθοτικών βοηθημάτων για άμεση ανακούφιση.

O συνδιασμός της γνώσης, της ποιότητας των προιόντων και η επιμελής εφαρμογή των κανόνων υγιεινής, είναι η απάντηση που δίνουμε στη σύγχρονη θεραπεία των κάτω άκρων.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Πτυχιούχος Ποδολόγος

Πιστοποιημένη Θεραπευτής Ορθονυχίας
Εξειδίκευση σε Δυσμορφίες νυχιών